1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ РВА...

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ РВА ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Шановні мешканці району!

Сьогодні ми вшановуємо подвиг, відвагу й самовідданість учасників Революції Гідності, які відстоювали демократичні принципи, ідеали свободи та європейське майбутнє нашої країни. І які віддали свої життя у цій боротьбі.

10 років тому український народ показав, що таке єдність і що таке стійкість. Що таке справжня сила українського духу. Що таке свобода й гідність.

Подвиг Небесної Сотні слугує прикладом мужності та звитяги і для теперішніх героїв російсько-української війни, які на полі бою дають відсіч підступному ворогові, захищаючи право українського народу на незалежність. Герої Небесної Сотні прийняли перший бій у війні, яка триває донині.

Герої Небесної Сотні – уособлення людської, громадянської та національної відваги й самовідданості.

Небесна Сотня стала для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, а й прикладом та джерелом натхнення для наших воїнів, які гідно захищають територіальну цілісність України, утверджуючи право людини на вільне життя. Українці вибороли право на демократичний європейський розвиток держави і готові боротися за нього та очищення від тоталітарного минулого.

Герої не вмирають!

Слава українському народові!

Вічна слава Героям!