1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ЗМАГАННЯ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ...

ЗМАГАННЯ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

29 лютого право на участь в районних змаганнях «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» виборювали учні закладів загальної середньої освіти Роздільнянської територіальної громади зі змагань з волейболу.

На урочистий захід були запрошені начальник Роздільнянської районної державної адміністрації Сергій Приходько, Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Крилов, виконуюча обов’язки начальника відділів освіти Марина Міщенко, головний суддя змагань – директор КЗ «ДЮСШ» Володимир Замітайло та інші.

Урочисте відкриття спортивного заходу розпочалось із хвилини мовчання в пам’ять про захисників України, які віддали життя в боротьбі за її суверенність і незалежність, та виконання Гімну Держави й офіційного Гімну Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч».

На початку змагань до дітей та їх тренерів з вітальним словом звернувся начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, який побажав учасникам спортивного азарту, енергії, наснаги, наполегливості і звичайно перемоги.

Після напруженої боротьби місця розподілилися наступним чином:

Серед дівчат:

1 місце – команда Роздільнянського міського ліцею №4;

2 місце – команда Роздільнянського міського ліцею №2;

3 місце – команда Слобідського ліцею.

Серед хлопців:

1 місце – команда Роздільнянського міського ліцею №1;

2 місце – команда Роздільнянського міського ліцею №4;

3 місце – команда Роздільнянського міського ліцею №2.

Вітаємо команди та їх наставників, бажаємо подальших перемог.

Разом до перемоги!