1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. НАРАДА З ДТЕК ОДЕСЬКІ...

НАРАДА З ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ

15 травня 2024 року начальником Роздільнянської районної військової адміністрацією Сергієм Приходьком було організовано нараду з представниками ДТЕК Одеські електромережі та головами органів місцевого самоврядування.

У ході наради генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі, Дмитро Григор’єв разом з фахівцями компанії представили звіт про роботу та досягнення компанії протягом осінньо-зимового періоду 2023-2024 рр.

Особлива увага була приділена ситуації на енергетичному ринку в умовах воєнного конфлікту. Григор’єв наголосив на важливості підготовки до можливих ворожих атак та швидкого реагування на непередбачені ситуації.

Загальний обсяг інвестиційної програми на 2024 рік по Роздільнянському району складає 31 мільйон гривень. На ці кошти планується реконструювати 10 кілометрів повітряної лінії 10кВ із заміною голого проводу на СІП та дефектних опор в м. Роздільна, с. Володимирівка, с. Кам’янка.

Завдяки внутрішнім програмам підтримки, компанія створює комфортні умови для повернення ветеранів до роботи та їх успішної адаптації у виробничому середовищі. Ініціативи включають психологічний супровід, програми оздоровлення, перекваліфікацію, підтримка наставників та медиків.

За інвестиційною програмою на 2024 рік енергокомпанія проводить роботи з реконструкції підстанцій, заміни проводів, обладнання та інших технічних заходів. Це забезпечить надійне електропостачання та знизить витрати електроенергії.

Одеські електромережі також звертають увагу громадськості на питання пожежної безпеки та правил безпеки поблизу електромереж, і закликають дотримуватися всіх необхідних заходів безпеки.

Також під час наради було розглянуто питання про шляхи взаємодії ДТЄК «Одеські електромережі» з клієнтами, про який доповіла керівник департаменту з обслуговування клієнтів ДТЄК «Одеські електромережі» – Анастасія Наугольникова.

Про покращення комунікації між ДТЄК «Одеські електромережі» та його клієнтами доповіла Юлія Почебут, керівник департаменту з комунікації ДТЄК «Одеські електромережі».

Підсумовуючи нараду начальник районної військової адміністрації Сергій Приходько закликав голів територіальних громад вжити вичерпних заходів, спрямованих на ефективність і покращення організації оповіщення призову на військову службу по мобілізації на відповідних територіях. До цього залучити активних представників громадськості.

А також звернув увагу очільників громад про важливість раціонального використання бюджетних коштів. обласна робоча група «Прозорість та підзвітність» продовжує виявляти оголошені тендерні процедури на придбання товарів, робіт та послуг, які є недоцільними під час війни. Війна продовжується, всі мають надавати всебічну допомогу та підтримку нашим Збройним Силам.