1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Робоча нарада

Робоча нарада

Сьогодні, 24 травня 2024 року, начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій ПРИХОДЬКО провів робочу нараду з представниками правоохоронних органів, районного центру комплектування та соціальної підтримки, співробітниками РВА та головами органів місцевого самоврядування.

Про проведення заходів мобілізації на території Роздільнянського району відповідно до пунктів 12-13 постанови КМУ від 16.05.2024 № 560 «Про затвердження Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації» доповів БІРЮК Олександр Борисович – начальник Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Олександр Борисович інформував присутніх про проведенні заходи з мобілізації на території району та обговорили спільний алгоритм дій щодо виконання визначених завдань із призову мобілізаційних ресурсів та напрацювали спільні механізми щодо покращення цієї роботи.

Обговорили питання щодо створення дільниць з оповіщення, штабів з оповіщення та організація їх роботи і здійснення контролю відповідно до пункту 26 постанови КМУ від 16.05.2024 № 560.

Про відчуження/викуп земельних ділянок, які знаходяться у власності громадян, або юридичних осіб та межують з прикордонною смугою відведення доповів ЧЕРЕДНІЧЕНКО Сергій Анатолійович – помічник заступника начальника Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України з питань озброєння та техніки.

Підсумовуючи нараду начальник районної військової адміністрації Сергій ПРИХОДЬКО звернув увагу очільників громад про важливість раціонального використання бюджетних коштів. Обласна робоча група «Прозорість та підзвітність» продовжує виявляти оголошені тендерні процедури на придбання товарів, робіт та послуг, які є недоцільними під час війни. Війна продовжується, всі мають надавати всебічну допомогу та підтримку нашим Збройним Силам.

Присутні мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати необхідні роз’яснення.