1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. «Поліцейський офіцер громади»

«Поліцейський офіцер громади»

Згідно з Меморандумом про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Одеській області та Великоплосківською територіальною громадою, реалізовано проєкт «Поліцейський офіцер громади», спрямований на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, протидії злочинності на території громади.

Сьогодні в рамках реалізації проєкту в Великоплосківській громаді відбувся урочистий захід – відкриття Поліцейської станції, яку очолив поліцейський офіцер громади – Олександр Євсеїв, майор поліції. Саме він буде боронити спокій та надавати екстрену допомогу жителям громади.

На відкритті були присутні начальник РВА Сергій Приходько, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області, полковник поліції Олександр Мірошниченко, начальник Роздільнянського РВП Віктор Дудка, керівник Роздільнянської окружної прокуратури Олег Наливайченко, сільський голова Іван Батурін, голови територіальних громад та інші.

«Поліцейський офіцер стане частиною громади, це дасть йому змогу орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт із жителями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень» – зазначив очільник району.

За активну громадянську позицію, ефективну співпрацю з поліцією Одещини та участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади» Івану Батуріну оголошена подяка начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Після відкриття присутні мали можливість оглянути облаштоване службове приміщення, де створенні комфортні умови для виконання професійних обов’язків за кошти місцевого бюджету Великоплосківської сільської ради, а також придбаний службовий автомобіль «Renault Duster» поліцейському офіцеру громади, для якісного надання послуг.