1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Наша сила в єдності....

Наша сила в єдності. Приєднуйся до лав прикордонників!

Сьогодні захисники та захисниці боронять українську землю і крок за кроком йдуть до нашої спільної Перемоги, тому абсолютно від кожного з нас залежить майбутнє нашої країни, наше майбутнє та наших дітей. Військова служба – це необхідний крок для захисту нашої незалежності та безпеки.

У Подільський прикордонний загін триває набір на військову службу за контрактом та по мобілізації всіх вмотивованих громадян, які прагнуть мирного та гідного майбутнього для України та нащадків. Державна прикордонна служба України цінує та поважає кожного співробітника, піклується про особовий склад, удосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою.

Вимоги до кандидата – призовний вік від 18 років, освіта не нижча за повну середню, придатний до військової служби за станом здоров`я, психологічно-професійними якостями та відсутня судимість.

З питань прийому, а також для з’ясування додаткової інформації з проходження військової служби просимо звертатися до відділення комплектування прикордонного загону телефоном: +38095-180-77-58 або за адресою: м. Подільськ вулиця Армійська, 21.

Разом до перемоги!