1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Прозорість та підзвітність

Прозорість та підзвітність

    

Роздільнянська районна державна (військова) адміністрація в рамках постійного моніторингу публічних закупівель, що проводяться в територіальних громадах Роздільнянського  району, провела аналіз  оголошених та проведених закупівель на предмет їх доцільності за період з 28 червня по 02 липня  2024 року. Спеціалістами економічного відділу  відпрацьовано 57 закупівель  на загальну суму 4,8  млн. грн. із них:

Із загальної кількості проаналізованих закупівель органами місцевого самоврядування здійснено закупівель на 839,6 тис.грн., установами та організаціями освіти – на суму 2 225,0 тис.грн., установами та організаціями сфери охорони здоров’я – на суму 1786,3 тис.грн., установами соцзахисту – на суму 28,5 тис.грн.

Із них на закупівлю продуктів харчування витрачено 61,4 тис.грн. (1,3% від загальної суми закупівель за звітний період),  на поточний ремонт приміщень – 839,6 тис.грн. (17,2%), на придбання будівельних матеріалів – 99,8 тис.грн. (2,0 %), на придбання господарських товарів – 30,9 тис.грн. (0,6%), на бензин – 38,4 тис.грн. (0,8%).

       Спеціалістами детально розглянуті всі закупівлі, які здійснюються територіальними громадами Роздільнянського  району. Під час моніторингу особливу увагу було приділено закупівлям, які  викликали сумніви щодо їх доцільності. Результати моніторингу та аналізу закупівель будуть використані при плануванні та організації засідань районної робочої групи з питань ефективного використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану «Прозорість і підзвітність».