1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Щотижневий моніторинг публічних закупівель

Щотижневий моніторинг публічних закупівель

У питанні використання коштів державного та місцевого бюджетів потрібно діяти злагоджено, відкрито і прозоро. Робота групи «Прозорість та підзвітність» триває, це не каральний орган, а орган конструктивної взаємодії та ефективного використання бюджетних ресурсів в складні воєнні часи.

Щотижневий моніторинг публічних закупівель, які проводяться громадами району, їх структурними підрозділами, іншими отримувачами та розпорядниками бюджетних коштів, продовжується.

За період з 11.07.2024 по 15.07.2024 проаналізовано 77 закупівель, оголошених в системі PROZORRO 16 замовниками на загальну суму 4,8 млн.грн. Із застосуванням конкурентних процедур (відкриті торги, запит ціни пропозиції) проведено/оголошено закупівель на 3,5 млн.грн. (73% від загальної суми закупівель за моніторинговий період).

Враховуючи протокольні рішення районної робочої групи з питань ефективного використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану «Прозорість та підзвітність», особлива увага приділялась закупівлям за прямими договорами, зокрема закупівлям на проведення поточних ремонтів.

Роздільнянська районна державна адміністрація продовжує роботу у напрямку аналізу бюджетних витрат на предмет їх доцільності та запрошує до співпраці по виявленню «підозрілих» закупівель громадськість району.