1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ –...

ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ – ВИМОГА СЬОГОДЕННЯ

Прозорість і підзвітність – це необхідність сьогодення. У питанні використання коштів державного та місцевого бюджетів потрібно діяти злагоджено, відкрито і прозоро. Принцип прозорості та відкритості закладено у ЗУ «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», «Про публічні закупівлі», «Про державну службу» та інших.

Саме з метою моніторингу та контролю за належним використанням бюджетних коштів усіх рівнів, недопущення корупційних проявів в Роздільнянській районній державній адміністрації працює робоча група «Прозорість і підзвітність», до складу якої входить начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, керівники органів виконавчої влади, правоохоронних органів та голови територіальних громад.

Ознайомитись з відповідною інформацією можна за посиланням на вебсайті Роздільнянської РВА: https://rozdilna-rda.od.gov.ua/prozorist-ta-pidzvitnist/

або при виявленні підозрілої закупівлі перейти одразу до заповнення форми за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdOxALwqT3qJy…/viewform та інформувати членів робочої групи «Прозорість та підзвітність» при Роздільнянській районній державні адміністрації про неналежне використання коштів органами державної влади та місцевого самоврядування.

Використання бюджетних коштів усіх рівнів і надалі перебуває на особистому контролі начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька.