1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Моніторинг публічних закупівель територіальних...

Моніторинг публічних закупівель територіальних громад Роздільнянського  району на предмет їх доцільності

Роздільнянська районна державна (військова) адміністрація продовжує моніторинг публічних закупівель територіальних громад Роздільнянського  району на предмет їх доцільності. За період з 23 липня  по 02 серпня  2024 року спеціалістами відповідного напрямку  відпрацьовано  273 закупівля  на загальну суму 10.6  млн. грн., із них:

на закупівлю продуктів харчування -353,2 тис. грн. на медицину -4.03 млн. грн. на освіту – 2.55 млн. грн., на забезпечення функціонування органів місцевого самоврядування та їх підрозділів – 1.28  млн. грн., на утримання доріг – 10.7  тис. грн.,  на будівельні матеріали – 233.5,  тис. грн., на дизпаливо – 716.8 тис. грн., на вугілля -750.8, тис. грн. на благоустрій – 379.5 тис. грн.

       Спеціалістами детально розглянуті всі закупівлі, які здійснюються територіальними громадами Роздільнянського  району. Під час моніторингу особливу увагу було приділено закупівлям, які  викликали сумніви щодо їх доцільності, або у вартості яких можуть бути ознаки завищення цін, а також прямим договорам. До територіальних громад направлено відповідні листи щодо отримання роз’яснень про доцільність кожної закупівлі. Територіальними громадами опрацьовано зазначені переліки та надані відповідні пояснення.

       Робота з громадами Роздільнянського  району у цьому напрямку триває.