1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Позачергове засідання комісії з...

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що пройшло під головуванням її очільника райдержадміністрації Сергія Приходька

На позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що пройшло під головуванням її очільника райдержадміністрації Сергія Приходька. Присутніми були розглянуті нагальні питання сьогодення, а саме:

– про обстеження аварійного стану гідротехнічних споруд Роздільнянського району та визначення балансоутримувачів безгосподарних споруд на водотоках району (греблі водосховищ, водоскиди, тощо) для покращення зарегульованості річок при проходженні паводків та мінімізації техногенно – екологічної безпеки.

– про підготовку закладів освіти до роботи у новому 2024-2025 навчальному році, забезпечення пожежної безпеки та затвердження Комплексного плану дій щодо заходів з питань техногенної, пожежної безпеки та цивільного захисту на базі закладів освіти у 2024-2025 навчальному році.

– про підготовку об’єктів житлово-комунального, паливно – енергетичного господарства та соціально-культурної сфери Роздільнянського району до роботи в осінньо-зимових умовах 2024-2025 років.

– про стан готовності до реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду 2024-2025 років та про затвердження Плану заходів щодо забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуацій (події), характерні для осінньо-зимового періоду 2024-2025 років .

– про стан утворення та функціонування місцевої та добровільної пожежної охорони (Центрів безпеки громадян).

– щодо стану забезпечення населення Роздільнянського району якісною питною водою.

– про затвердження Плану проведення додаткових заходів з імунізації населення проти кашлюка, дифтерії та правця Роздільнянського району у 2024 році.

За результатами наради було надано ряд роз’яснень та рекомендацій. Докладніше з результатами засідання комісії можна ознайомитись за посиланням: https://rozdilna-rda.od.gov.ua/wp-content/uploads/2024/08/protokol-№7-kopiya.pdf.