1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Урочиста церемонія вітання працівників...

Урочиста церемонія вітання працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту та інших спеціальних формувань

Сьогодні з нагоди дня Рятівника в Роздільнянському районному управлінні ГУ ДСНС в Одеській області відбулась урочиста церемонія вітання працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту та інших спеціальних формувань.

Робота працівників рятувальних служб дуже важлива для всього населення, потребує мужності, витривалості, зібраності і постійної готовності прийти на допомогу.

Вітаючи фахівців своєї справи голова Роздільнянської РВА Сергій Приходько зазначив, що Праця рятівника – це неоціненний подвиг людей цієї мужньої професії – людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист життя людей від вогню та стихії. Вони цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

До вітань доєднались начальник Роздільнянського районного управління ГУ ДСНС та голови Роздільнянської та Степанівської територіальних громад.

Кращі працівники були відзначені грамотами.

Також під час урочистостей відбулось відкриття «Класу безпеки». Клас, що відтепер діятиме у приміщенні Роздільнянського районного управління, обладнаний новітніми навчальними засобами, унікальними інтерактивними макетами й симуляторами. Відвідувачі матимуть можливість детально опанувати навички безпечного життя, зокрема правил пожежної безпеки у побуті та в екосистемах, алгоритму дій на випадок виявлення вибухонебезпечних предметів, а також надання домедичної допомоги. І відразу ж у ньому було проведено перше ознайомче заняття для здобувачів освіти ліцею.