1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Роздільнянська районна державна (військова)...

Роздільнянська районна державна (військова) адміністрація щиро вітає всіх з чудовим святом – Днем усиновлення, який відзначається 17 вересня

Це свято здійснення мрій, свято для дітей, які отримали люблячих батьків і для всіх людей, які взяли на себе відповідальність за дитячі долі.

Свято усиновлення – це свято людяності, милосердя, великодушності, здійснення мрій, другий день народження багатьох дітей та сімей. Це свято для дітей, які отримали люблячих батьків, а також свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Усиновлення – це особливе батьківство, непростий, але благородний шлях до щасливої родини.

Те, що дитина в дитячі роки придбаває в сім’ї, вона зберігає впродовж усього подальшого життя. Сім’я – це особливого роду колектив, що грає у виховання основну, довготривалу і найважливішу роль. Саме у сім’ї дитина отримує перший життєвий досвід, робить перші спостереження і вчиться, як поводитись в різних ситуаціях.

Діти – це квіти нашого життя. Чужих дітей на землі не буває і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того щоб допомогти дитині. На щастя є люди, які не байдужі до болю і страждань дітей.

Усиновлення – це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості. Усиновивши чи взявши дитину під опіку, утворивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, батьки стають взірцем людяності та відповідальності.

Висловлюємо слова подяки кожній родині, яка відкрила двері своєї домівки для сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. Дякуємо вам за любов до дітей, щоденну невтомну працю, терпіння, за те, що вселяєте у їхні душі віру в добро, виховуєте достойними громадянами України.