1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Урочисті заходи з нагоди...

Урочисті заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України

Сьогодні в Україні відзначається День Захисників та Захисниць України. Висловлюємо безмежну вдячність усім, завдяки кому ми маємо змогу жити та працювати у відносній безпеці.

Тож сьогодні в рамках відзначення Дня Захисників та Захисниць України начальник Роздільнянської РВА Серій Приходько разом з віськовослужбовцями Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вшанував світлу пам’ять загиблих загальнонаціональною хвилиною мовчання та кращих відзначив грамотами з нагоди свята.

Привітав особовий склад працівників Роздільнянського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області та відмітив їх грамотами райдержадміністрації.

«Сьогодні ми вклонилися всім нашим воїнам, які віддали життя за мир, незалежність і свободу рідної землі, – зазначив Сергій Миколайович. – Наш район пишається своїми захисниками. Тим, хто нині стоїть на сторожі миру та спокою — велика подяка. Ці воїни постійно доводять, що українців ніколи не зламати!».

Сергій Миколайович прийняв участь у заходах щодо відкриття інтерактивного меморіального комплексу «Книга Пам’яті» в м. Роздільна вул. Європейська, який дозволяє згадати та увіковічнити пам’ять про загиблих героїв Роздільнянської територіальної громади. Меморіальний комплекс має стає важливим освітнім ресурсом для шкіл та установ міста. Учні та молодь можуть вивчати історію через цей комплекс, що допоможе їм краще зрозуміти минуле.