1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Шановний колектив редакції районної...

Шановний колектив редакції районної газети „Вперед” !

Роздільнянська районна військова адміністрація щиро вітає вас з 91 річчям дня заснування районної газети „Вперед”.

91 рік — поважний вік для друкованого видання. За ці роки районна газета не втратила своєї популярності серед читачів, бо вона віддзеркалює життя рідного краю, пише про людей, яких знає, про місця,- де побувала. Але ж вранці 24 лютого 2022 року росія розпочала широкомасштабне воєнне вторгнення в Україну.

З перших днів війни кожний мешканець нашого району зрозумів, яку важливу роль у спротиві ворогу відіграє своєчасне, достовірне інформування населення про перебіг війни, стан справ у районі та інше. Інформація – це також зброя у боротьбі з дезінформаційною війною. У цьому контексті наше районне медіа стало потужнішим рупором у забезпеченні якісної та достовірної інформації.

Сьогодні колектив газети цілеспрямований на інформування всіх верств населення про підтримку українських захисників нашими волонтерами, висвітлення діяльності місцевих органів влади в умовах воєнного стану.

Районна військова адміністрація висловлює щиру подяку всьому колективу районної газети „Вперед” та бажає всім працівникам редакції міцного здоров’я, щастя, родинного тепла, миру, любові.Залишаємося сильними і працюємо на інформаційному фронті, наближаючи перемогу нашої держави.