1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ...

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ МОЛОДІ НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЯ ПРИХОДЬКО

Шановні роздільнянці!

Щиро вітаю вас з Днем молоді! Сьогодні Україна вперше відзначає його разом з усім світом.

До цього року свято припадало на останній тиждень червня та нарешті стара радянська традиція пішла в минуле.
Саме за ініціативи молодіжних організацій відзначення перенесено на 12 серпня. Так українська молодь продемонструвала прагнення об᾽єднатися з європейською спільнотою, утвердити цінності демократії та свободи. Це прагнення було підтримане Указом Президента у липні 2021 року.

Турбота про молоде покоління є одним із пріоритетних напрямів державної політики, адже молодь – це той потенціал держави, який визначатиме шляхи розвитку країни.

З цієї нагоди Роздільнянською міською радою проведені урочисті та розважальні заходи, адже молодь наше майбутнє яке потребує уваги.
Вручено подяку Міністерства молоді та спорту України і прапор Мартиненку Андрію за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в Україні, національно-патріотичне виховання молоді, активну громадську діяльність, відданість справі та з нагоди Дня молоді.

За самовіддане служіння українському народові, участь у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі та відданість військовій службі, сумлінне виконання службових обов’язків, особистий внесок у національно-патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня молоді оголошені подяки Главчеву Олексію, Главчеву Максиму, Німченку Дмитру та Піньковському Вадиму, які отримали їх рідні.

Хай щастить вам на добрі справи, вірних друзів, достаток і злагоду в родинах, втілення найкращих життєвих планів і мрій! Міцного вам здоров’я, оптимізму, віри у велике майбутнє нашої рідної країни!

Зі святом!