1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Питання облаштування укриттів у...

Питання облаштування укриттів у закладах освіти в районі обговорили на нараді

21 жовтня 2022 року заступник начальника Одеської обласної військової адміністрації Ігор Ткачук спільно з директором Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації Олександр Лончак з робочим візитом відвідали Роздільнянський район. Основною метою візиту – це організація роботи щодо розселення внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів в Роздільнянському районі та облаштування укриттів у закладах освіти.

Під час наради, що пройшла під керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька обговорено стан готовності місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб в громадах.

Керівництво Одеської ОВА та Роздільнянської РВА вкотре наголосили на необхідності пошуку та облаштування місць компактного проживання ВПО. Ми повинні бути готовими до прийняття осіб, яких будуть примусово евакуйовувати з територій, де проходить активні бойові дії.

Також представниками влади обговорювалось питання розподілення освітньої субвенції в поточному році.

Також начальник Служби у справах дітей Одеської ОВА Наталія Утюпіна обговорила з присутніми нагальні проблеми, які стосуються зазначеної Служби. Ознайомлюючи учасників наради із завданнями, над якими сьогодні працює служба у справах дітей, вона закликала голів територіальних громад Роздільнянського району посили організаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців громад у напрямку створення патронатних родин.