1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Очільником району відвідано ЦНАП...

Очільником району відвідано ЦНАП м.Роздільна, де проводиться рекрутингова кампанія “Гвардія наступу”

З метою обізнаності населення по набору бажаючих вступити до лав добровольчих бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби в Роздільнянському районі проводиться рекрутингова кампанія “Гвардія наступу”.

09 лютого 2023 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько відвідав ЦНАП м.Роздільна та поспілкувався з представниками районного відділу поліції ГУНП в Одеській області, національної гвардії України та управління Державної прикордонної служби України про хід проведення набору добровольців для створення нових штурмових бригад.

Інформуємо, що заявку на вступ до пропонованих 8 бригад на вибір, можуть подати усі охочі звернувшись до ЦНАПУ. Головна вимога – високий рівень мотивації.

Після відбору на добровольців чекає кількамісячна інтенсивна підготовка із наступним бойовим злагодженням нових підрозділів. Добровольці у складі штурмових бригад стануть до виконання бойових завдань лише тоді, коли увесь особовий склад буде повністю готовий та отримає відповідне озброєння та техніку.

Закликаємо військовозобов’язаних громадян України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщених осіб, або які тимчасово перебувають на території Одеської області приєднатися до лав запропонованих бригад.

Дізнатися більше про кожну з бригад та записатися онлайн можна на сайті storm.mvs.gov.ua.