1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ...

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЯ ПРИХОДЬКА

Шановні роздільнянці!

24 лютого вже минув рік від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України.

365 днів нашого протистояння російській агресії не лише оголили правду про ницість кремлівської влади з її імперськими амбіціями та потворність «другої армії світу», а також розбудили заколисаний відносним затишшям цивілізований світ і спонукали держави й міжнародні організації до активних дій на захист миру задля, без перебільшення, збереження людства і планети.

Усі цивілізовані країни захоплюються нескореністю нашої держави, єднанням української нації та надають потужну військову, гуманітарну, фінансову підтримку, добре усвідомлюючи, що Україна здобуває для людства свободу від тоталітаризму та тиранії.

Війна дала зрозуміти, що українське суспільство насправді готове віддати душу і тіло за незалежність та свободу. Українці усі як один згуртувалися в єдиний могутній кулак, кожен несе свій посильний тяг – хтось допомагає на цивільно-інформаційному та  медичному фронті, хтось волонтерством, інші вступили до лав Збройних сил України, аби не дати ворогові жодного шансу на здійснення його ганебних загарбницьких планів.

Держава шанує своїх захисників та завжди робитиме все, аби їхній авторитет і суспільний статус лише зростали та зміцнювалися. Ми також будемо дбати про наших мешканців, які постраждали унаслідок російсько-української війни.

Україна завжди пам’ятатиме своїх синів та доньок, які віддали свої життя за Перемогу – і військових, і цивільних.

Перемога буде за нами!

Слава Україні!