1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Ознайомлення з організацією та...

Ознайомлення з організацією та ходом проведення в Затишанській ТГ національної рекрутингової інформаційної кампанії «Гвардія наступу»

Сьогодні начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з представниками Національної поліції, Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки провів виїзну нараду з керівниками підприємств, установ всіх форм власності, закладів охорони здоров’я, освіти Затишанської територіальної громади.

Представники Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки ознайомили керівників з порядком ведення військового обліку на підприємствах відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року №1487.

Важливим питанням наради стало ознайомлення з організацією та ходом проведення в Затишанській ТГ національної рекрутингової інформаційної кампанії «Гвардія наступу», а також інформування населення про формування в Одеській області нового підрозділу Збройних Сил України – стрілецького батальйону «Чорноморська січ». Сергій Миколайович зазначив: «Гвардія наступу» — це проєкт, який складає в себе вісім штурмових бригад Міністерства внутрішніх справ, до яких можуть вступати добровольці, націлені на посилення сил оборони, а також звільнення окупованих територій України» .

Начальник 1 відділу Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олександр Морозюк підкреслив, що з кожним добровольцем, який виявить бажання вступити до бригад, буде проведена співбесіда, також обов’язкове проходження військово-лікарської комісії, перевірка фізичних здібностей тощо. Після співбесід та всіх етапів відбору кандидатів чекає практичне навчання.

Співдоповідачі від Національної поліції та Державної прикордонної служби детально розповіли про систему та правила вступу до «Гвардії наступу» – подати заявку можна на офіційному сайті або звернувшись до одного з центрів надання адміністративних послуг.

Під час наради присутні мали змогу отримати відповіді від керівництва Роздільнянської РВА на хвилюючі їх питання.