1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Територіальний сервісний центр 5146...

Територіальний сервісний центр 5146 інформує: Сервісний центр МВС № 6541 повертається до рідного Херсона

На деокупованій Херсонщині активно відновлюються державні послуги. І разом з цим сервісний центр МВС № 6541, який раніше був переміщений у Вінницю, повертається до рідної місцевості.

Відновлення роботи заплановано на 28 лютого за адресою: м. Херсон, вул. Вишнева, 22. 

За цією адресою будуть працювати та надавати послуги одразу два сервісних центри МВС: 

— сервісний центр МВС № 6541

— сервісний центр МВС № 6543

Графік роботи: 

вівторок-п’ятниця — з 8:00 до 17:00;

субота — з 8:00 до 15:45;

неділя, понеділок — вихідні.

У сервісному центрі МВС № 6541 можна отримати наступні послуги:

  • всі реєстраційні дії з транспортними засобами; 
  • обмін чи відновлення посвідчення водія;
  • видача міжнародного посвідчення водія;
  • видача свідоцтва про допуск до перевезення небезпечних вантажів;
  • вибракування транспортного засобу.

Наразі, на цій локації, складати теоретичний та практичний іспити для отримання права керування транспортним засобом немає можливості. Повноцінне відновлення послуги з видачі посвідчень водія після навчання в автошколі буде здійснено через погодження з військовою адміністрацією Херсонської області безпекової ситуації. Про остаточне відновлення надання послуги буде повідомлено на всіх офіційних веб-сайтах і сторінках Головного сервісного центру МВС.

Наші працівники готові працювати та надавати адміністративні послуги. Для отримання додаткової довідкової інформації зверніться за номером: (050) 760-57-66

Громадяни, які залишили на платному зберігання свої державні номерні знаки та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, що були здані для оформлення тимчасового свідоцтва про реєстрацію для виїзду за кордон можуть звернутися до наших працівників сервісного центру МВС № 0541 за адресою: м. Вінниця, вул. Ботанічна, 24. Або ж отримати всю детальну інформацію можете за телефоном — (0432) 66-16-92. 

Сервісний центр МВС № 6541 плідно працював у м. Вінниця. За півроку роботи наші працівники провели 3732 реєстраційні операції з транспортними засобами. Проте, найзатребуванішою була послуга з обміну та видачі посвідчення водія вперше. Всього було видано 2996 таких документів.

Запрошуємо всіх охочих до сервісного центру МВС № 6541 за якісним і швидким державним сервісом. Разом до Перемоги!

Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на сайті.

Сервісні центри МВС із можливістю сурдоперекладу:

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==