1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. У Великомихайлівській селищній раді...

У Великомихайлівській селищній раді обговорили хід проведення інформаційної кампанії «Гвардія наступу»

З метою обговорення ходу проведення інформаційної кампанії «Гвардія наступу» та стрілецького батальйону «Чорноморська січ» начальником Роздільнянської районної військової адміністрації Сергієм Приходьком відвідано Великомихайлівську селищну раду.

Під час організованої наради представники підприємств та установ мали змогу отримати актуальну інформацію щодо діяльності батальйонів та їх направленості від фахівців Роздільнянського відділу поліції ГУНП в Одеській області та районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Очільником району було зауважено, що на даний час в Одеській області також здійснюється формування нового підрозділу Збройних Сил України стрілецького батальйону «Чорноморська січ».

Закликаємо військовозобов’язаних громадян України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщених осіб, або які тимчасово перебувають на території Одеської області приєднатися до лав стрілецького батальйону ЗСУ.

Стрілецький батальйон формується з патріотично налаштованих та вмотивованих громадян, які не мають обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби з обліковими спеціальностями. Потрібні  офіцери,  сержанти,  рядові, і ті, хто служив, і ті, хто не служив. Усі будуть  проходити  навчання та бойове злагодження. Головна вимога – високий рівень мотивації.

Бажаючі вступити до стрілецького батальйону можуть звернутися до Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також у центрах зайнятості району.