1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ...

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЯ ПРИХОДЬКА З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ

Шановні жінки!

Від імені Роздільнянської районної  державної  адміністрації  і від себе особисто сердечно вітаю із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем!    

Ми вдячні вам за красу і ніжність, доброту і щиросердечну чуйність, затишні вечори в колі родини, розумних і талановитих дітей.

Саме жінки  оточують близьких людей любов’ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов’язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради вас, в ім’я вашого щастя і любові відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи.

Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований. Нехай всі аромати квітів для вас пахнуть, дарують вам свою ніжність і красу. Нехай цей весняний день тішить вас теплом, а чоловіки — увагою. Нехай життя подарує вам тільки приємні миті, теплі ніжні зустрічі та люблячі серця.

У це прекрасне свято від усієї душі бажаю вам –жінки – любові, добра, успіхів. Нехай там, де ви з’являєтеся, розквітають посмішки і чуються компліменти.

Будьте улюблені і щасливі!