1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Обговорили рекрутингову інформаційну кампанія...

Обговорили рекрутингову інформаційну кампанія «Гвардія наступу» у Лиманській громаді

З метою обговорення ходу проведення національної рекрутингової інформаційної кампанії «Гвардія наступу», начальником Роздільнянської районної військової адміністрації Сергієм Приходьком відвідано Лиманську селищну раду.

З керівниками підприємств та установ, які здійснюють свою господарську діяльність на території громади проведено робочу нараду. Зацікавлені поспілкувались з присутніми представниками національної поліції, Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо діяльності батальйонів та їх направленості.

Представники Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки ознайомили керівників з порядком ведення військового обліку на підприємствах відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року №1487.

Продовжуючи нараду полковник Олексій Панов підкреслив, що з кожним добровольцем, який виявить бажання вступити до бригад, буде проведена співбесіда, також обов’язкове проходження військово-лікарської комісії, перевірка фізичних здібностей тощо. Після співбесід та всіх етапів відбору кандидатів чекає практичне навчання.

Співдоповідачі від Національної поліції та Державної прикордонної служби детально розповіли про систему та правила вступу до «Гвардії наступу» – подати заявку можна на офіційному сайті або звернувшись до одного з центрів надання адміністративних послуг, де подані детальні роз’яснення.

Наголошуємо, що охочі приєднатися до «Гвардії наступу» можуть подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, які комплектуються. Можна обрати бригаду, в якій хоче служити людина, чи це бригада Нацполіції «Лють», чи бригади Держприкордонслужби «Сталевий кордон» чи шість бригад Нацгвардії.