1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Звернення начальника Роздільнянської районної...

Звернення начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька з нагоди Дня українського добровольця

Шановні Роздільнянці!

14 березня в Україні відзначають День добровольця

Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників.

Ви стали спадкoємцями слави українськoгo кoзацтва, герoїв національно-визвoльного руху.

Події сьогодення згуртували і загартували наш народ. І коли на нашу територію прийшов ворог, тисячі добровольців стали на захист України, тисячі волонтерів продемонстрували нечувану силу єдності та підтримки,

Українські добровольці – це справжні лицарі сили, духу, добра та відданості, люди доброї волі, які витрачають свій вільний час, талант, енергію, чисті помисли на благо суспільства.

Нехай відзначення такого свята в Україні стане ще однією сходинкою у збереженні миру та суверенітету нашої держави, стане взірцем реального патріотизму для кожної людини, свідченням єдності усіх поколінь нашого народу.

Найщиріші вітання і шана усім нашим землякам-волонтерам, добровольцям, військовим за безкорисну, свідому, добровільну працю. Бажаємо вам доброго здоров’я на довгі роки, успіхів, щастя, благополуччя, миру та надійного тилу.