1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. У Слобідському ліцеї відкрився...

У Слобідському ліцеї відкрився “Клас безпеки”

В Комунальному закладі “Слобідський ліцей Роздільнянської міської ради Одеської області” відкрився «Клас безпеки». Урочисте відкриття «Класу безпеки» відбулося 07 квітня 2023 року для учнів початкових класів.

На відкритті були присутні начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько та Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк.

«Навчання підростаючого покоління з основ безпеки життєдіяльності сьогодні є одним із пріоритетних завдань у кожному навчальному закладі. Адже зараз у нашій країні ідуть бойові дії. І тому наші діти повинні знати як правильно поводити себе із вибухонебезпечними предметами, знати правила пожежної безпеки. А також вміти надати першу домедичну допомогу, якщо виникне така необхідність. Прагнемо, аби всі учні, від початкових класів і до випускних, пройшли відповідну підготовку», – зазначив очільник району.

Приміщення класу облаштоване всім необхідним обладнанням та наочністю.

Проєкт спрямований на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги.⠀

Після урочистого відкриття класу для дітей в ігровій формі провели перший навчальний урок безпеки. Діти отримали масу позитивних емоцій та нові знання.