1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Щирі вітання з нагоди...

Щирі вітання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Щорічно 9 листопада, починаючи з 2014 року, на Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Символічно, що саме у цей день відзначається і День писемності та мови, адже ці поняття взаємопов’язані та взаємозалежні. Культура – це бажання пізнавати прекрасне, самовдосконалюватися, шукати ідеали.

Цей день заснований з метою відзначити вагомий внесок працівників культури та майстрів у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активної культурно-просвітницької діяльності.

Культура – це те, що перетворює людину на дійсно розумну мислячу особистість.

Привітати культпрацівників з професійним святом завітали заступник начальника районної військової адміністрації Наталія Шличок та Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк.

За вагомий внесок у розвиток культурної спадщини регіону нагороджено грамотою Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини облдержадміністрації заслуженого працівника культури України, головного режисера народного театру естради Роздільнянського палацу культури Марину Павлюченко.

За дорученням голови райдержадміністрації за активну громадянську позицію, популяризацію української культури, вагомий внесок у розвиток підростаючого покоління грамотами відзначені творчі колективи Кам’янського сільського будинку культури (директор Альона Соболь) та Єреміївського сільського будинку культури (директор Євгенія Любкевич), викладач відділу образотворчого мистецтва КЗ «Роздільнянська школи мистецтв» Анастасія Кучма та бібліотекарь I категорії Калантаївської сільської бібліотеки-філії Ольга Могилей.

Бажаємо всім працівникам сфери культури теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, добробуту, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Зі святом!

Використовується фотоматеріал районної газети “Вперед”