1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Керівництвом району та органів...

Керівництвом району та органів місцевого самоврядування взято участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад

Сьогодні відбулось засідання Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

Начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з головами територіальних громад району взяли участь у засіданні в онлайн – режимі за допомогою засобів відеоконференцзв’язку.

Перед початком присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих, які віддали своє життя за Україну.

На засіданні Конгресу також були присутні керівники та інші представники Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Офісу Глави держави, сил безпеки та оборони, а також представники держав – партнерів України.

«Головне завдання цього засідання Конгресу – не лише підбиття ключових підсумків роботи державних інституцій та місцевої влади протягом найскладнішого року для нашої держави – року війни, а й визначення рішень, щоб зробити нашу державу ще міцнішою. На всіх рівнях – від центральних урядових структур до управління громадами країни», – наголосив Президент.

Учасники першочергово обговорили безпекову та гуманітарну ситуацію на тимчасово окупованих та деокупованих територіях України. Зосередились на планах відновлення та стані реалізації проектів з відбудови енергетичної інфраструктури України, яку зруйнував ворог та інших організаційних питаннях.