1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Участь в засіданні регіонального...

Участь в засіданні регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального

29 травня 2023 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з фахівцями РВА взяли участь в засіданні регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, який проводився в онлайн-режимі, під головуванням директора Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОДА Антона Шалигайло.

На початку засідання директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОДА ознайомив присутніх з ходом підготовки до опалювального сезону 2023-2024 років в Одеській області.

Також з підготовкою до осінньо-зимового періоду 2023-2024 років АТ «ДТЕК «Одеські електромережі» та організацію взаємодії з місцевими органами влади в громадах області, доповів генеральний директор підприємства Дмитро Григорьєв.

Начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько під час засідання штабу ознайомив присутніх з заходами, які проводяться в районі та громадах з фізичного захисту об’єктів критичної інфраструктури району та забезпечення альтернативними джерелами електроенергії (генераторами) для безперебійної роботи котелень закладів соціально-культурної сфери та підприємств тепло- та водопостачання в осінньо-зимовий період.

Крім того, учасники засідання обговорили утворення робочої групи для підтримки та координації рішень об’єднань співвласників багатоквартирних будинків під час проходження осінньо-зимового періоду 2023-2024 років в умовах військового стану.

За результатами селекторної наради очільник району надав відповідні доручення.