1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Відбувся районний єтап Всеукраїнської...

Відбувся районний єтап Всеукраїнської Спартакіади серед об’єднаних територіальних «РУХАЙСЯ ДО ПЕРЕМОГИ»

16 червня 2023 року на стадіоні «СПАРТАК» м. Роздільна відбувся районний єтап Всеукраїнської Спартакіади серед об’єднаних територіальних «РУХАЙСЯ ДО ПЕРЕМОГИ». Команди територіальних громад змагались за першість у восьми видах спорту: волейболу, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, футзалу, шахів, шашок та більярду.


Учасників спартакіади привітав начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, який подякував громадам за участь та зазначив, що вони своїм прикладом показують, що ви не тільки вміють гарно працювати, а і займаються спортом і показують приклад дітям».
Під час церемонії відкриття учасники вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів України.


Привітала учасників спартакіади начальник управління фізичної культури та спорту Одеської обласної державної адміністрації Валентина Кольчак.
За словами Валентини Кольчак: – Головна мета змагань – це залучення учасників усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, розвиток найбільш популярних та масових видів спорту, а також поширення здорового способу життя.

За результатами змагань, в загальнокомандному заліку переможцями спартакіади стали: І місце Великомихайлівська, ІІ місце Степанівська та ІІІ місце Роздільнянська громади.


Слаженість в команді також продемонстрували Великоплоськiвська, Лиманська, Захарівська, Новоборисівська та Цебриківська громади.
Вітаємо учасників та переможців заходу!