1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Здійснено перегляд фільму «Фортеця...

Здійснено перегляд фільму «Фортеця Маріуполь.Орест»

12 жовтня 2023 року Тетяна Бєлікова, модератор кіноклубу DOCU CLUB, організувала  перегляд фільму «Фортеця Маріуполь. Орест»  працівникам Роздільнянського РВ філії ДУ «Центр пробації», який був організований командою DOCU CLUB.

«Фортеця Маріуполь» — це цикл фільмів, побудованих на відеодзвінках до воїнів, які були оточені російською армією у Маріуполі на заводі «Азовсталь». Від початку облоги режисерка  Юлія Гончарук веде розмови з бійцями полку «Азов», розкриваючи їхні портрети.

Героєм фільму став Орест – колишній зв’язківець, а нині голова прес-служби полку «Азов» у Маріуполі. Орест від початку російського вторгнення висвітлював світові ситуацію в місті та на «Азовсталі», де потрапив у російський полон. Уже після виходу фільму, Дмитра після чотирьох місяців у неволі повернули додому під час обміну полоненими.

Після перегляду фільму співробітники із зацікавленням приймали участь у зустрічі з героєм фільму  Дмитром Козацьким та режисеркою Юлією Гончарук, які розповіли про свої відчуття під час облоги Маріуполю та розповіли про подальші плани про продовження цих серій фільму.  

Тетяна БЄЛІКОВА

Роздільнянський РВ

філії ДУ « Центр пробації»

в Одеській області