1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Роздільнянський  районний відділ філія...

Роздільнянський  районний відділ філія Державної установи «Центр пробації» в Одеській області з клієнтом пробації проведено заняття «Твоє життя починається з тебе»

На очах працівників пробації проходить дуже багато людей з різними судьбами. В  цьому потоці є особлива категорія – яка потрапила до пробації завдяки вживанню алкогольних напоїв. Перебуваючи всередині «алкогольного сюжету», дуже важко кинути пити. Замість реального рішення люди грають в рішення. Щоразу обіцяють собі «зав’язати» і підкріплюють «зав’язку» черговою чаркою.

     13.11.2023 провідним інспектором Качан Н.А. та психологом Присяжнюк І.П. Роздільнянського  районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області з клієнтом пробації проведено заняття «Твоє життя починається з тебе».  Під час заняття було зазначено, що настав час вийти з цього «п’яного» театру. З цією метою клієнта пробації було навчено техніці прийняття рішення, яка не являється методом лікування залежності, але є дієвим способом займатися самоконтролем та усвідомленого вибору тверезого способу життя