1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ –...

ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ – ВИМОГА СЬОГОДЕННЯ

Прозорість і підзвітність – це необхідність сьогодення. У питанні використання коштів державного та місцевого бюджетів потрібно діяти злагоджено, відкрито і прозоро. Принцип прозорості та відкритості закладено у ЗУ «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», «Про публічні закупівлі», «Про державну службу» та інших.

Саме з метою моніторингу та контролю за належним використанням бюджетних коштів усіх рівнів, недопущення корупційних проявів, за ініціативи начальника Одеської ОВА Олега Кіпера  в Одеській обласній державній адміністрації працює робоча група «Прозорість і підзвітність», до складу якої входить начальник Роздільнянської районної військової адміністрації  Сергій Приходько.

У засіданнях робочої групи з моменту створення беруть участь керівники органів виконавчої влади, правоохоронних органів, інститутів громадянського суспільства та голови територіальних громад.

За підсумками проведених нарад під головуванням начальника РВА Сергія Приходька прийнято низку важливих рішень  переглянуто необхідність та доцільність проведення декількох запланованих тендерів.

Так, Затишанською територіальною громадою відтерміновано закупівля – «Розробка проектно – кошторисної документації та отримання експертного висновку в ДП «Укрдержбудекспертиза» по об’єкту «Реконструкція стадіону по вул. Центральній 32а в смт Затишшя Роздільнянського району Одеської області».

Використання бюджетних коштів усіх рівнів і надалі перебуває на особистому контролі начальника Роздільнянської районної військової адміністрації  Сергія Приходька.