1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Робоча нарада голови Роздільнянської...

Робоча нарада голови Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька спільно з заступниками РВА та головами територіальних громад району та старостами

Голова Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з заступниками РВА провели нараду з головами територіальних громад району та старостами.

Сергій Приходько довів учасникам наради, що сьогодні гостро стоїть питання забезпечення належного рівня обороноздатності України в умовах протидії повномасштабної військової агресії на території України з боку російської федерації. Виконання завдання підвищення рівня спроможностей сил оборони країни та забезпечення раціонального витрачання бюджетних коштів, ефективне функціонування та розвиток системи закупівель є нагальною потребую держави.

Очільник району підкреслив, що при формуванні місцевих бюджетів на наступний рік треба враховувати вимоги робочої групи «Прозоро і підзвітність»  Одеської ОВА, яка контролює видатки бюджетів. До складу цієї робочої групи входять представники обласних управлінь СБУ, прокуратури, Нацполіції, Бюро економічної безпеки і НАБУ.

Також, учасникам наради доведені рекомендації щодо ліквідації можливістей вчинення корупційних дій. І основне завдання – відмова від не першочергових потреб. Всі вивільнені кошти мають бути направлені на допомогу ЗСУ.