1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Працюємо задля надання якісних...

Працюємо задля надання якісних послуг з охорони здоров’я

Сьогодні начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько провів робочу зустріч з Роздільнянським міським головою Валерієм Шовкалюком, Генеральним директором КНП «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради Вадимом Гудимою та Медичним директором Поліклінічного відділення КНП «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради Тетяною Муравською.

Метою зустрічі було ознайомлення з виконанням будівельних робіт з модернізації та реконструкції Роздільнянської багатопрофільної лікарні, задля створення якісних умов для пацієнтів та персоналу лікарні шляхом проведення комплексної модернізації опорного закладу охорони здоров’я в районі.

Сергій Приходько зазначив: «Наразі всі кошти повинні спрямовуватись на допомогу ЗСУ, але ми не повинні забувати про наших мешканців, які потребують якісних медичних послуг, тому реконструкція багатопрофільної лікарні зараз на часі». Окремо було винесено питання щодо прозорого та виваженого використання бюджету громади та обговорено доцільність тендерів.

За результатами зустрічі були оговорені подальші кроки будівельних робіт.