1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!»: У РОЗДІЛЬНЯНСЬКОМУ...

«РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!»: У РОЗДІЛЬНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ ТРИВАЮТЬ ЗМАГАННЯ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

У громадах тривають змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

15 лютого, на базі Затишанського закладу загальної середньої освіти відбулися змагання з футзалу, в якому взяли участь юнаки молодшого та середнього шкільного віку.

Урочисте відкриття спортивного заходу розпочалось із хвилини мовчання в пам’ять про захисників України, які віддали життя в боротьбі за її суверенність і незалежність, та виконання Гімну Держави й офіційного Гімну Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч».

На початку змагань до дітей та їх тренерів з вітальним словом звернувся начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходко, який побажав чесної та захоплюючої гри. Як зазначили очільник району, змагання проходять за ініціативи Президента України Володимира Зеленського і головною метою їх є створення атмосфери дружніх та товариських спортивних змагань, заохочення учнів до активних занять спортом. Спорт загартовує характер, допомагає соціалізуватися, об’єднує у спільноту друзів, покращує емоційний стан дитини та поліпшує загальне самопочуття, що особливо цінно під час війни.

Спочатку на полі зустрілися юні спортсмени Перехрестівського закладу загальної середньої освіти та Торосівської гімназії. У результаті емоційної та видовищної гри перемогли перехрестівці, які одразу ж зіграли з командою Затишанського закладу загальної середньої освіти. Але з перших хвилин господарі поля здобули перевагу, відкрили рахунок на свою користь і вибороли перемогу у суперника.

Отже, перше місце вибороли затишани (тренери Сергій Гуркуш та Микола Іванов), друге – перехрестівці (тренер Сергій Гайдайчук) і третє – торосяни (тренер Дарія Стан).

За результатами змагань всі команди отримали кубки, а кожен юний спортсмен – Грамоту і медаль.

Разом до перемоги!