1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Робоча нарада

Робоча нарада

      На виконання розпорядження голови Роздільнянської районної державної (військової) адміністрацій «Про утворення робочої групи з питань ефективного використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану «Прозорість та підзвітність» 05 липня 2024 року проведено засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність». Відповідно до порядку денного  начальником відділу соціально-економічного розвитку територій Роздільнянської райдержадміністрації   присутнім  доведена інформація  щодо моніторингу публічних закупівель територіальних громад Роздільнянського  району на предмет їх доцільності та про  виконання протокольного рішення засідання робочої групи з питань ефективного використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану   «Прозорість та підзвітність» № 1 від 14.06.2024 року.

До порядку денного робочої групи винесено  7  закупівель які розглянуті робочою групою на предмет їх доцільності і першочерговості, та завищення цін.  5 закупівель по Великомихайлівській територіальній громаді «рекламні та маркетингові послуги» на суму 53,9 тис. грн, юридичні послуги на суму 25,0 тис. грн, та прямий договір на суму 900,5 тис. грн по закупівлі «Капітальний ремонт приміщення входу та вимощення будівлі в інфекційному відділені “КНП “Великомихайлівська БЛ”  та по Степанівській територіальній громаді 2 закупівлі, 176 т пелетів паливних з деревини листяних порід на суму 1232,0 тис. грн і Капітальний ремонт їдальні (харчоблоку) Степанівського опорного закладу загальної середньої освіти Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Степанівка, вул. Середня,1Б  на суму 711,9 тис. грн.

Робочою групою керівникам  територіальних громад надано рекомендації  щодо перегляду розглянутих закупівель, та недопущення неефективного використання бюджетних коштів.