1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ...

ВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЯ ПРИХОДЬКА З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ДНЕМ ПРАЦІВНИКА КУЛЬТУРИ

Шановні співвітчизники, вітаємо вас з Днем української писемності та мови та Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

З великою шаною ми маємо усвідомлювати вагу рідного слова і відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім. Адже мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагомішим надбанням кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність. Саме від нас, українців, залежить майбутнє нашої мови і нашої країни.

Бажаємо всім жителям району утверджувати рідну мову, вона возвеличує Україну і українців!

ЦЬого ж дня, святкують професійне свято працівників культури та майстри народного мистецтва!

Люди вашої професії – яскраві, творчі, захоплені, ініціативні. Це робота для тих, у кого є покликання до мистецтва, сильний характер і велика душа.

Наші земляки володіють вагомим творчим потенціалом, який  втілюють у життя, вражаючи  своєю неповторністю, невичерпною енергією та яскравим колоритом.

Тож з нагоди професійного свята щиро зичу вам, працівники культури, аматори і майстри народного мистецтва, міцного здоров’я і безмежного щастя, родинного тепла і добробуту, прихильності муз, невичерпного творчого натхнення і мистецьких злетів під мирним небом незалежної України.

Зі святом!