1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. 29 березня відбулося засідання...

29 березня відбулося засідання Ради безбар’єрності під головуванням прем’єр-міністра Денис Шмигаль. Захід відвідала заступниця міністра освіти і науки Євгенія Смірнова

Упродовж дискусії обговорювали впровадження практичних рішень на рівні місцевих громад та інших секторів. Також на засіданні був представлений «Гайд безбар’єрних подій» — довідник, у якому прописані практичні рішення щодо підготовки та проведення онлайн- та офлайн-заходів, зокрема під час війни.

Засідання відбулося за ініціативою першої леді Олена Зеленська та модерації радниці — уповноваженої Президента України з питань безбар’єрності Тетяна Ломакіна.

💡 У 2024 році продовжуємо реалізацію наших ініціатив, які заплановані в межах флагманського проєкту Міністерства освіти і науки України «Освіта для всіх». Зокрема, йдеться про проєкт для дітей, що перебувають у лікарнях, «Школа супергероїв»; центри підтримки студентів; платформу «Освіта для ветеранів»; програму для людей із порушеннями зору «Точка дотику».

Успішність упровадження політики безбар’єрності потребує постійного діалогу на національному, регіональному і місцевому рівнях.